Lördagkväll med svenssonkäk!

Ingen vallning dock som hjälpt….. här e hon ARGBIGGAN FRÅN KÖLBOA!! Har en kompis som kallar vår lilla håla för KÖLBOA…. (ifall nån nu undra…hmm). Ett rätt passande namn…..

Fan va sur jag vart idag…. fan fan fan va sur jag har vart. Jag e explosiv!! Kattafan fick för sig att börja hoppa på handtaget när han vill in…. jag blev så in i helvetes rädd så jag höll på o föda i soffan…for ut som ett jäkla ÅNGLOK o fick tag i katten. Svor nåra ramsor o skicka ut han igen….

MEN…. om jag säger såhär så finns det inga spärrar just nu, jag bara tillåter mig själv o bli förbannad. Ska jag hålla på o hålla inne med såna känslor så kommer det här ju sluta i skilsmässa liksom. Jag kommer bli en rabiat övergödd häxa som kommer slå ner nån utomstående o det vet jag inte om det är nån höjdare? O är det nåt jag kan stå för sen när Milobebis e ute? Troligen inte….

Huuuu….. hormones hormones…. det bubblar hormones ur mina öron. Ur alla mina hål tror jag…. HUUUUUUUEEEEE… det där lät inte rumsrent, sorry! 🙁 Tänkte på den där omtalade proppen vi snackat om nu i några dagar.

Skitsamma…. ikväll ska vi unna oss lite god mat. Typisk svensson käk en lördag kväll kan tyckas men WTF…spela roll, det e ju GÖTT ju!

Helgkandelabern är tänd!!! 🙂

Köttet puttrar i pannan….

Potatisgratängen i ugnen….

Sen avslutar vi svenssonmiddan med lite bananasplit! Kanske man skulle ferra till det med tomtebloss o hela kittet…bara för o göra sig själv ännu lite mer psykfall!? 🙂

Ha en trevlig lördagkväll hörni…

PUSS

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Ute o vallar flodkon för att få ig

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x