NOSTALGI

Igår satt vi o kolla på  massa gamla bilder…..

…jag har glömt bort hur det var med ett liv utan mage. På riktigt… läskigt…. men hur fan känns det att inte bära på en 18 kilo tung vattenhink i fram???

När den läskiga känslan infunnit sig ska man gå tillbaka och titta på bilder från förr…. jag fick tårar i ögonen på många utav bilderna. Av lycka…. för att jag snart får tillbaka mig själv. Det är verkligen sant…. o att den här långa tiden med bebis i magen äntligen resulerar i en ny människa på jorden och Nina tillbaka i sitt eget skinn igen. Kanske ett uttöjt skinn men ändå snart tillbaka…. Nina är ju här under nånstans.

Så idag tänkte jag bjuda på lite bilder från förr…..

Partybilder (varning för puder/smink mängden utfärdas dock)!!

 SHIT va man kunde festa…. har totalt glömt det me!

Julmarknad 2007 i Leksand. Jag o husbandet åkte upp en helg
o sålde mina prylar. Vi höll på att frysa våra rumpor av oss,
men KUL var det!!!

O så mina små hjärtan i livet…..


0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

MIIILLOOOOOOOOOOO!!!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x