JULPYNT GOING ON….

Bebbeläget??

Nej, ingen bebis än…. vi basta igår och tog en sen kvällspromenad men inget händer. The waiting goes on….. letar ju såklart tecken som tusan men jag hittar inga…har jätteont i bröstvårtorna men det verkar ju långsökt?!

Idag ska jag julpynta hörrni…. jag julpyntar inte med massa tomtar o sånt. Kanske nån enstaka och då är det för att ungarna typ tvingar mig till det. Jag är liksom inte sådär röd och grön julekärring med tomtegardiner i alla möjliga färger…. uuuäk! Nej, det gillar jag inte alls….. enkla grejer, som söta julstjärnor i svart eller vitt, silverdetaljer osv.

Idag ska jag äntligen få börja plocka i min jullåda. Måste dock fylla på den med både det ena o de andra. Varje år försvinner ju nånting… igår sura jag ur totalt när jag märkte att det fattades ett uttag till en av stjärnorna. Då gav jag fan i allt…

I eftermiddag åker jag o husbandet till IKEA o fyller på lite. Tänk o få värkar mitt i julpyntet…. kasta sig över juleljusen och frusta som en brunstig björn. Undra hur folk skulle reagera, skulle dom bli rädda o skynda ut…. eller skulle man rent av få publik som står o stirrar på en.

Jag skulle bjuda på´t, fan once in a lifetime som man skulle va i den sitsen ju…. 🙂

Hepp, nu ska jag sätta igång….hörs sen!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Listan

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x