Magbilden….

Ni är så gulliga hörrni…. jag lever MYCKET på era gulliga kommentarer här på bloggen!

Ja… hade jag vart på BB så hade jag nog inte skrivit här idag så ni kan säkert själva räkna ut hur det gick igår kväll.

Husbandet va o spela innebandy, hade drillat lagpolarna med att:

"När Nina ringer så låter signalen såhär o då får ni skrika ut på planen så kommer jag"…..

Nina ringde inte för värkarna avtog efter att jag gick o la mig, jag gick o la mig vid 8 o har faktiskt sovit till o från tills nu. Jag var helt slut av alla intryck o allt som hände omkring oss igår…. dessutom tar det rätt mycket på krafterna att gå omkring o ha ont nästan hela tiden.

Idag fyller min söta mamma år, ringde till henne nyss o hon undrade bara hur jag ens orkade tänka på det…. jo, jag tänker gärna på annat just nu.. Längtan efter MILO gör nästan ont stundtals….. så annat att tänka på är lite befriande faktiskt.

Ja… någon efterlyste en bild på min mage just nu….. som ni ser så hänger den nästan av tyngden. Det ser hemskt ut…. men det som är där i är inte så hemskt!!! 🙂

Puss o så hörs vi…

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

BB-besöket och värkar!!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x