Nähäääädå…här är jag minsann!

NÄÄÄÄÄÄ……..

Det har bara inte gått o logga in på min blogg denna morgon! Så ingen Milo är född ännu…..

Jag är på BF +8 som det heter. Gått över 8 dagar alltså…. det är inga roliga dagar ska ni veta. Kroppen är sprickfärdig och alldeles stinn av all väska som samlats. Jag har inte ett endaste sätt som är bekväm, hur jag än sitter, ligger, står, går…… Att behöva ta på sig kläder är skitjobbigt eftersom att bara vara i sitt eget skinn är svinjobbigt. Så när jag klär mig måste jag planera strumpor som inte har så spänt gummiband där vid fotleden. En BH som inte spänner för då får jag andnöd o panik. Byxor som inte sitter åt längst ner på hängmagen för då får jag panik o jätteont…. Trosor som inte spänner.

O mina damer o herrar, vi snackar inte juice couture mysdressar eller söta hanky panky trosor här inte… nonono. Modell BIG MAMA som täcker över allt som blivit ärsel den senaste tiden!

Husbandet drog en liten fråga här en morgon under helgen….. det var tur att jag var på bra humör annars är jag rädd att han fått en blåtira modell stor.

"Hur känns det o ha så stor booty nu"…… frågar han!!!!

Jag skratta bara….. för ja, hur känns det??? Åt helvete såklart, det är ju inget man såg fram emot som gravid…. att jag skulle ha ett ärsel som växte typ 5 storlekar. Sen kan det ju vara så att husbandet gillar lite booty… så han kanske bara är glad!! Hahahahaha….. NOT!

Angående det här med min slempropp, ett välupptaget ämnde på den här bloggen, ska fasicken testa o googla på slempropp, ger mig tusan på att min blogg dyker upp där nånstans. Jag börjar dock att tro att min slempropp typ varit i storlek med ett bowlingklot! På riktigt alltså.. hur mycket slem ryms i en kropp??? Skitäckligt, jag vet men det slutar fan inte komma….. nu har det kommit igen under 2 dagar….. Kanske är så att magen min varit så stor pga av en slempropp som varit i size med ett bowlingklot, ingen dum tanke alls.

Mamma blev i alla fall jätteglad för väskan…. så jag lyckades!! Hon hade ingen svart heller så det vart kanon det dära…..

Nu ska jag hoppa in i duschen….. sen har jag den dagliga lunchen med husbandet att se fram emot.

Hörs sen igen…. puss

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Den här väskan har jag köpt till m

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x