Såhär har vi de just nu!!!

Jahapp…. nu ska vi snart göra oss i ordning o åka o köpa den dära babysittern. Vår hålas utbud är ungefär detsamma som kattskit men vi gör ett försök!

Hur känns det nu då??

KÄRLEKEN
Ja vi är överväldigade av hela grejen….. Tänk att man kan vara sååå käääär??? Herregud, det är verkligen ingen lek o vara såhär kär, det tar på krafterna!

PULLAN
Aj mina ben i pullan, det känns som jag skjutit ut en hörnsoffa. Benen och fogarna där nere känns överkörda, svårt att ta de första stegen när jag ska knata iväg. Är jag uppe o går för mycket så får jag galen värk o måste sitta eller ligga en stund. Ja, det känns att det kommit ut en 5 kilos klump! Själva pullan är i finfin form ifall nu nån var intresserad?? 😀

BRÖSTEN
Okej….. linda rosing, natacha peyre…… släng er i väggen. This is da shit! Lite mjölk i titsen o siliconstinna brudar rodnar när de står bredvid mig. Skulle vilja lägga in en bild men med risk för att få en alltför öppen blogg avstår jag…..  men träffar ni mig kan jag visa! 😉 MEN…. det är en liten baksida med de hela…. AJAJAJAJAJJJJJ…. det gör ont som fan stundtals. Min bebis har ju sugit dom till den här formen, o han suger JÄMT o det innebär att det fylls på JÄMT! Undra hur stora de kan bli??? Men jag minns att det brukar lägga sig lite efter att vi båda hittar nån schysst rutin på det hela.

NÄTTERNA
Sömn….where aaaaaaaaaare youuuuuuuuuuuuuuu???? Ja, då var man i de sönlösas träsk igen. Men, jag får sova… jag ska egentligen inte klaga, men det är inget maraton slagga i flera timmar i sträck…. men lyckas jag bara somna om så får jag sova  en del. MEN…. stor bebis = äta jämt!

HUSBANDET
Ojoj, mitt husband är helt till sig…. han gråter som ett barn ibland av ren o skär lycka när han tittar på sin bebis. Å jag me…. Han är rätt trött, så på nätterna när jag säger till honom att kolla till Milo när jag går o kissar så kan han börja klappa kudden istället för Milo. Han har inga hormoner till sin hjälp…. så han får faktiskt sova mycket mer än mig. Sen har ju inte han några tuttar heller….. HAN är en fantastisk nybliven pappa!!

MILO
Vår vackra bebis…. han e så söööt så det gör ont! Sover, äter och ligger o kikar för sig själv…. med mamma o pappa gloendes bredvid. Hans navel håller på o släppa, så nu är de en brun stump kvar som luktar skitilla så jag helst av allt vill rycka bort den, men det får man inte! SLÄPP NU ÄCKLIGA NAVEL!

DAGARNA
Vi njuter av varje dag….. går upp på morgonen o tänder ljus i hela huset. Gör frukost o så tittar vi på TV o myser i soffan fram till mer än halva dan gått. URMYSIGT!!! Jaja, såhär kan jag leva läääääääänge!!

Nu måste jag göra lunch! PUSS PÅ ER

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

De blev massa fint till vår bebis.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x