Var hittar man G-star jeans till en 12 åring??

Aaaaahhh…. snart är det jul! Det enda som saknas är ju snön dåra. Bor vi så jäkla fel i landet att det är meningen att vi ska vara utan snö varje jul nu elle?? Måste man bo i Nikkaluokta för o få 5 cm snö??? Bor man där följer väl en hel del bieffekter med på köpet.

Som att bara se ljuset ca 2 timmar per dag när det är som mörkast på året…. allvarligt. Jag har en mormor som bor i höjd med Kiruna fast på den finska sidan. Vi firade jul där 1995. På morgonen när man vaknade trodde man att kl var 5… men den var i själva verket 11!! Snabbt ut, hoppa upp på skotrarna…ner till isen o börna järnet…. o kl 13 var det som o trycka på en avknapp för ljuset! KOLSVART!!! Jag var så sjukt deppig efter en vecka att jag bara ville hem…..

Så istället bor man i gråsverige…. vet fan inte om det är direkt bättre???? Nån annan som längtar efter snö??

Vi har de dyraste julklapparna kvar…. ungarna… o det är inga dåliga paket de önskar sig!? Nintendo Wii spel, Nintendo DS, G-star jeans, Lacoste pjuck….. ja…. min 12 åring har kommit på vad som är trendigt  o inte. O riktigt rejält oxå….. FAN, trodde de kunde ta ett litet tag till men NEPP! Grabben har numera koll. Betyder dock inte att jag handlar allt han pekar på, men i julklapp ska man ju få just såna saker tycker jag. Jaja…. var hittar jag G-star jeans till en 12 åring, nån som vet???

Det är bara att bege sig ut i shoppingdjungeln med alla andra blodtörstiga föräldrar!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

När man har en liten får man inte

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x