Jag har fått en utmärkelse!! TACK!!

Jag har blivit nominerad av Agnieszka……..TACK SNÄLLA DU!!!

Nomineringen löd:

Har följt oxå denna blogg ganska länge… Nina och Husbandet har fått världens sötaste son för inte så länge sen och man blir ju bara såååå sugen på att föda NU när man ser alla dessa söta bilder på underverket!

Reglerna är alltså följande:
1. De som mottagit utmärkelsen ska lägga upp en bild på den.
2. Länka till den bloggen du fick den ifrån
3. Ge den vidare till sju andra bloggare & länka till deras sidor.
4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått utmärkelsen.

Mina nomineringar:

MALLAS Blogg….. oh herregud, här kan man få sig ett dagligt gott skratt. En brud som verkligen står med båda fötterna på jorden. Dock så har hon ett hjärta av guld och är en av de raraste bloggarna jag "känner"!!

CIANS Blogg… en tjej som jag träffat IRL några gånger. Underbar….. har en supergo son som det skrivs jäkligt kul om. Här är det fart o fläkt o äkta känslor! Love her!!

PENDLIS blogg… här är det drag 24/7. Är det inte de härliga ungarna som avspeglas så är det hennes riktigt roliga liv som innehåller massor av vänner, fester och mycket känslor! Träffat henne oxå IRL o älskar henne mycket….

GARBOS blogg…godare mat får man leta efter. Älskar hennes recept! Coolare hundar får man leta efter….. älskar bilderna på hennes ´kinesiska nakenhundar. Oxå en djup tjej som låter hjärtat tala rakt ut….

MALLIS blogg…min alldeles egna NY brutta, tack gode gud att hon åker dit titt som tätt så att jag får avnjuta denna underbara stad. (Törs ju inte flyga dit själv). En jätteomtänksam tjej som bjuder på härliga inlägg. Träffat IRL…. love her!

PANGIS blogg…. fniss, skjutbruden som uppfostrar teens. Intressant läsning om skjutresor (hihi kan misstolkas), teensens liv och hennes stora kärlek för KP!

ULRICAS blogg…. vill ni se underbara bilder, jättefina pyssel så besök Ulrica. O vill du ha en riktigt bra fotograf till nån happening ska du fråga henne…..

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Mitt hjärta bultar helt hårt när j

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x