Sminktips!!

Tack gulliga Malla som skrev att jag såg fräsch ut! Det är nåt man blir väldigt glad o höra när man har en bebis som äter på mig 24/7…..

Dock så ska jag erkänna att det nog är tack vare sminket jag lyckas se någorlunda vaken ut. Sen har jag ju gått en utbildning så det vore väl fan om det inte lyckades att dölja lite trötthet o svarta ringar runt ögonen.

Tänkte faktiskt berätta vad det är jag använder ifall nån nu skulle va intresserad.

Dom mörka ringarna runt ögonen döljer jag med Make Up Stores Cover All Mix, det måste vara guds gåva till trötta kvinnor. Den är överförgrym….
Det röda täcker det mörka ringarna runt ögonen, det gröna täcker allt som är rött i ansiktet och det beiga är ett bra underlag i största allmänhet.
Om det är nåt man ska satsa på så är det defintivt en COVER ALL MIX! Kostar ca 250 kr på Make up store.

Sen har jag fått en ny favorit i underlagscreme djungeln, detta är ingen creme utan ett mineralpuder som funkar som underlagscreme. Täcker jättebra utan o kladda ett skit… sen tycker jag att finischen blir väldigt naturlig. Kostar runt 180 spänn tror jag…. LOREAL True Match Minerals heter den. Tar man den sen i sin egen hudton så kommer du helt klart se fräsch ut helt naturligt!

Det var underlaget det….. Min true match börjar ta slut nu så jag ska köpa en ny….. eller få i julklapp, vad vet jag, fniss….

NU ska jag hoppa in i duschen…. bäst att passa på när Milo bebis sover, hör att husbandet snarkar bredvid oxå! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kalaset igår blev de inga bilder i

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x