Julen so far…..

Mobilbloggningen verkar inte funka….trist!!! SÅ det blir säkert dubbla inlägg om samma sak nu men skitsamma…. vill ju bara dela med er om var vi hållit hus o vad vi gjort!

Med en krävande bebis i huset hinns det inte me så mycket annat i livet just nu….

Han vill äta jätteofta som jag nämnt tidigare, dessutom har han fått lite problem med magen, inte kolik än så länge….. (jag hoppas att gud är snäll mot oss o låter oss slippa det :)) Dock så får han nån skrikperioder varje dag efter han ätit o det gör såååå ont i hjärtat o titta o höra på ens bebis som gallskriker. Man vyssjar, kånkar, studsar, masserar o gud vet allt bara man kan lätta på hans onda en minsta aaaning! Vissa dagar när det varit för mycket har jag släppt bebis till husbandet o gått in i duschen o gråtit av mig lite….. INGEN MÄNNSIKA är gjord att höra på barnskrik. Man vill göra allt för sin rosa bebis o så kan man bara inte hjälpa. RYYYYSER…..

Å bara för det bjuder jag på en skrikbild på Milobebisen! 🙂

Jag är nog norra europas gladaste över att ha husbandet hemma med oss….. vi turas om o ta hand om bebis när han har jobbigt. Nu ska jag tillägga att han absolut INTE bara skriker…. han är mer en glad o nöjd bebis de flesta av dygnets timmar så ni inte tror att vi går på hörntänderna här hemma! Jag är ändock lite ovan vid att ha barn som har problem med magen, har inte haft det tidigare…dessutom håller man ju fortfarande på o lär känna MILO, det gör man inte på en pisskvart minsann! 🙂

JAHAPP, julen då……

Dan innan jul for vi som yra höns, den dagen kan man inte säga annat om! 

Igår hade vi en mysig jul hos min mamma o pappa, stora grabbarna var med från morgonen till eftermiddan. Sen var det dax att åka till deras farmor o farfar….. det blev lite tomt efter dom ska jag säga men så är det ju! 

Såhär såg det ut under julklappsöppningen:

Ser ni hur ögonen lyser på Thedde?? Äntligen fick han sina G star! 

Haha, här har Elliot precis öppnat sin julklapp med Nintendo DS!! Han springer mot mig i rasande fart o är överlycklig!! Vi har lurat honom till månen då vi sagt att det absolut inte blir ett sånt spel eftersom de är för dyra!! 🙂 Hihiii… jag blir så glad i hjärtat när jag ser att de blir så glada!

Jaha… firandet fortsätter idag. Vi ska till svärföräldrarna med hela patraskfamiljen…. hoppas inte Milo skriker folket ur huset idag nudå! 🙂 

GOD FORTSÄTTNING ALLIHOP!!! Hoppas ni får en fortsatt mysig jul…..

Puss o kram

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kolla in svettpaddan…:) jag har

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x