Minifom och juldag….

Mina ögon känns som ett virrvarr av semperdroppar och minifomdroppar, har suttit här o läst nu så jag blir grön. Nätet IS DA SHIT hörrni när man söker info.

Min bebis är ju lite gnällig…. och ibland gallskriker han så det värker i hela min kropp! O det kan pågå ett tag… svår att trösta men vi kämpar på o lyckas alltid efter en stund Det har jag läst är ett gott tecken för då är det inte kolik….PPPIIIUUUUHHH!!!
 Vi har kört med minifomdroppar nu i några dagar…. nu har jag läst att de går att dubbla dosen eftersom dessa droppar inte går att överdosera. BRA!! Sen blire en tur till apoteket för lite semperdroppar som ska vara bra för tarmfloran. DET ORDNAR SIG LILLA BEBIS…. vi fixar det här.

Igår hos svärisarna så var det som ett under…. han gallskrek bara en liten stund. Sen la han av jordens största kakk i blöjan o somnade sen gott. Sov heeeeeeela kvällen hos både faster o farfar. Vi fick sitta med o äta, umgås o skratta. Välbehövligt för mig o husbandet….

Det blev en mysig kväll igår…. vi lyckades bra med julklappar till barnens lådsaskusiner, JAG ÄLSKAR O LYCKAS MED JULKLAPPARNA!!! När barn blir glada…. aaahhh…såå skön känsla. Thedde o Elliot har nu fått presentkort så de storknar… de satt o räkna hur mycket i pengar de fått i presentkort i bilen igår. O som ni säkert hajjar så är ALLT en tävling…. snark! 🙂 Nu bränner presentkorten på hyllan o de kan fasen inte bärga sig förrän de får åka iväg o handla….

På väg mot lådsas farmor o farfar…. Elliot i ny jacka o mössa!

Kusin Maja i sin nya prinsessklänning….. kolla in den krokiga kronan! 🙂

MILO fick fotled/handleds skallror…… söt va??

Nu är klockan redan 10.40…jag sitter i myskläder vid datorn o känner att jag borde göra ett ryck här hemma med dammsugaren…men vem fan orkar?? Å är det inte annadan idag? Då ska man väl fortsätta slappa…..

Puss på er!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Den enda hjälpen vid magknip…..

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x