Sy hissgardin…..

Idag blir det ett besök på IKEA.

Jag har sakteliga fått tillbaka lite sug att fixa o dona här hemma. Nu börjar vi sakta men säkert lära känna vår bebis o vet ungefär (långt ifrån helt) hur han funkar. Igår var vi o böt julklappar o hade en sovande bebis med oss…. som inte vakna på hela tiden!!!!! LYXIGT VÄRRE…. fick t.o.m moffla pissa på Pizza Hut! SATAN SÅ GOTT DET VA!! O kilona bara rasar av mig….*host host*!!!!

Nu börjar spelen till Nintendo Wii att välla över så det behövs en hylla till Elliots rum…. sen klurar jag på att sy en hissgardin till hans rum. Kanske att jag tar i från tårna när jag tror att jag kan sitta o sy i lugn o ro men så länge husbandet är hemma så är det nog lugnt.

Nåt sånt här har jag tänkt mig…..

HYLLA FRÅN IKEA

HISSGARDIN (Bild från www.systerlycklig.se)

Men jag syr nog en i nån färg….. vet bara inte vilken, ni vet att ungar kan va rätt bestämda ibland. HOST…. Bäst o inte fråga utan bara sy en rakt av.

Hörs sen….

Puss

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

När man vaknar….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x