Rakat eller icke rakat??

Vi är fortfarande hemma, bebis Milo ville sova mycket på endast min arm så det fick bli o sitta o slökolla TV med bebis nära. Men jag tror inte att husbandet ger sig vad gäller IKEA. Ja..han älskar det stället…o jag honom för att han gör det! 🙂

Kom på en sak som jag vill ta upp….en helt annan sak.

Rakning

Javisst…. rakning. Satt o kolla körslaget nyss o såg att snygg Erik hade värsta buskarna under armarna. Inget konstigt egentligen för killar brukar ju ha hår där…. o dom som inte har är kroppsbyggare eller homosexuella. (Nej jag har inga fördomar….)

Nu är det ju så att jag utvecklat fobi för viss behåring. Inte huvudhår, ögonbryn o fransar o sånt…. men all annan behåring. Sen beror det ju på om det sitter på män eller kvinnor… mitt husband har lagom med hår överallt tycker jag såklart! 🙂 Men på nåt konstigt sätt så har jag utvecklat nån slags fobi (överdrivet o säga fobi men hitta inget annat bra ord) för hår under armarna även på killar. Numera rakar sig husbandet även under armarna…. o kan inte tänka sig att ha hår där längre. Tänk vilka vanemänniskor vi är?? Nu är det ju så att husbandet inte är nån dörrmatta o lyder minsta vink från min sida… jag hade faktiskt aldrig nämnt att jag Odiggade hår under armarna förrän han själv testa o ta bort de en gång och jag såklart uppmuntrade honom. 🙂

Tillbaks till snygg Erik då… när han sträckte upp armarna i skyn så såg man liksom hans svettiga hår under armarna o det såg inte direkt jättefräscht ut…. nej det gjorde de inte. Det ligger liksom i små klasar sådär blött liksom…. isch! Tjejer som har hår där under tycker jag är direkt puckade….. gaaah, asäckligt!
Om det skulle va så att hår under armarna helt plötsligt skulle vara jättebra för kroppen, att man skulle må som en prinsessa, leva längre, bli råtrendigt….whatever så skulle jag i alla fall inte ha hår där. NO WAY…. jag skulle faktiskt vilja ta bort det permanent? Hur gör man det?? Laser eller? Vaxa känns som det skulle bli lite AAAAJ!! Förresten så skulle jag vilja ta bort all behåring utom håret, ögonbrynen och fransarna faktiskt…. fan ska man med den till. Slösa hyvlar på…? 🙂

Å sen….. EN GÅNG FÖR ALLA!!

Killar som börjar bli tunnhåriga…. raka av skiten. Varför sparar man en lite rand i nacken o i värsta fall kör man en combover. HAHAHA..jag har sett många combover´s fått egna liv på stadens gator när det blåst lite extra…..

När comb over gått lite överstyr…..

Ja, lite funderingar såhär från TV soffan en söndag….

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Är jag lite puckad eller???

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x