JAG HAR FAN FÅTT MENS!!!!!!

Men HALLÅÅÅÅ….. hur störtskönt är det inte medbarvagnsbio!? Det är ju typ hur coolt som helst…

Vi var väl typ 20 morsor allt som allt…. mysig belysning, lagom ljud o såmassa ungar  morsor. Funka huuuur bra som helst, Milo var typ självaste ljuset… o Åsas Meja likaså!!

Nån frågade om det var här hemma i hålan…. nej nej…. i västerås! Här i ålan får man vara glad att dom har bio överhuvudtaget! 😉

Man fick en goodiebag när man köpte biljetter, efter halva filmen är det paus…. då kan man byta blöja, mata barn, ta sig en kopp kaffe med lite fikabröd till. Bion bjuder på blöjor, mat till bebbe och fika. Huuur najs e inte det?? Detta var då INTE sista gången vi gick på bio!

Nu till nåt tråkigt…

Min kropp måste ju typ va den mest "ha så jävla bråttom o komma igång med mens så vi kan få igång ägglossning göka o bli på smällen igen" kroppen! Ja det e sant…. SEX…. hajjar ni SEX FUCKING VECKOR EFTER FÖRLOSSNING HAR JAG FÅTT MENS!!!!

Händer det ens kan man undra???

Ja mig… mig händer det..o det feeeeeeeetsuuuuuuuuuger! Asså… jag tror att jag nästan förblödit på kuppen. Jag har blödit så tammefan klockerna stannat. Håll i er nu…. en nattbinda gick igenom efter 1 timme. Jag har fått använda binda och plus OB!!

Inte konstigt att man känt sig lite ur gängorna…. ledsen,svullen och lite allmänt less. PM fucking S is back!!! Allvarligt talat…. give me a brake. Hade ju var skönt o slippa ett liiiitet tag till…men nehepp! Nu måste man börja tänka skydd, bindor, OB och hela fadderullan. Nu kan man bli gravid igen…. HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!!!! Det får bli sexstrejk i annat fall 😉

Håll med om att det e lite stackars mig…

Puss // Bloody Mary

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..