Man blir ju galen!!

Fy fan…. irriterande skit detta!!

På riktigt nu… men whats up med dessa jäkla försäkringsbolag när man fått knodd?? Hur jävla många gånger kommer dom att ringa om försäkring ditt och försäkring datt?? För helvete…. Nu har samma försökringsbolag (jag har kollat  upp vilket) ringt till mig på mobilen… i vanlig ordning vardagar mellan kl 08.00 – 17.00, olika tider och varje dag. Den´människan som ringer måste typ va helt puckad. Jag har ite svarat nu på..hmm…låt se…. kan det vara 4 veckor!!? O människan ger inte upp…

Nyss ringde människan 2 ggr på raken. Vadå? Ifall jag inte hann svara…. varför skulle jag svara nu när jag inte gjort de den senaste månaden?? Hur trög är människan??

Om jag vill ha en försäkring till mitt barn så ringer jag o fixar det. CAPICE? O förresten är sånt ordnat fan sen Uppsala brann!

Snart komme rjag att ha fullt upp att svara på dessa samtal och inte hinna ta hand om mitt barn vilket kanske resluterar i att jag behöver ytterligare försäkring, är det så dom tänker kanske??

Fan vilka jävla idioter… jag tänker fortsätta att inte svara… ska verkligen kolla hur länge detta kan pågå?!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tamdidadamdaaaa….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x