Föda hemma??

Sitter o slöglor på femman,

MY GOOOD!!!

På riktigt så finns det kvinnor i världen som väljer att föda sina barn hemma, själva med bara gubben som hjälp! En av anledningarna är att de (när de fött på sjukhus) känt sig mer eller mindre våldtagna! Hur då undrar jag??

Just nu ligger en kvinna och föder hemma i sängen, hon vrålar som ett djur. Bredvid sitter hennes man och deras lilla son på 3 år o tittar rakt upp i hennes pulla… den buktar o på väg ut är bebisen. 3 åringen gråter o mannen hjälper den blåa bebisen ut…. Nu måste hon ändå till sjukhuset då hennes moderkaka inte kommer ut.
Dom bor i USA och där är det mer eller mindre olagligt att föda hemma. Socialen ska nu utreda dem som föräldrar.

Oh herregud säger jag… här har jag suttit o tittat på den ena hårigare pullan än den andra, dessa kvinnor verkar vara nå sorts urkvinnor med stora fittbuskar, jättepattar sittande på huk på vardagsrumsgolvet skrikande ut sina ungar.

WOW alltså… fyy fan! Det skulle jag ALDRIG i hela mitt liv göra…. på riktigt alltså!! När jag tänker på förlossningen med Milo så är jag glad att jag o husbandet överlevde. Tänk då o göra det där utan barnmorska på vardagsrumsgolvet…. MEN SHIT! Nenenene…. dom där bruttorna på TV:n kan fan inte va kloka på en fläck???

Jag är ingen URKVINNA, jag är en riktigt pussi som springer till sjukan i 180 och skriker HJÄLP MIG!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

GOD DAMN…jag lyckades!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x