3 FAVVOKÄNDISAR

Jag blev utmanad av

Nu har jag i alla fall klurat ut 3 stycken…som åtminstone ligger väldigt högt bland favvisarna!! Vi börjar med tjejen. Hon har vart med i min blogg tidigare…. och av samma orsak.
FÖR ATT HON E SÅÅÅÅ SNYGG! Vet inte varför jag gillar henne så överdrivet…men ni som
följt TOP MODEL har säkert sett hur ombytlig hennes stil är + att hon bara är så jäkla snygg!
TYRA BANKS

En av världens mest roligaste människor samtidigt som han kan göra roller med mycket tyngd bakom, som "Pursuit of happiness" ! Vill ni bli berörda av en film ska ni se den!! Jag grät floder…. Resten utav hans filmer skulle man ju kunna radda upp om man orkade…men jag tror att de flesta vet.
WILL SMITH

En skådis som verkar ha jäkligt mycket vett innanför pallet. Han beskyddar sin familj från allt vad Hollywood hysterin innebär…… till tänderna. Det kan jag faktiskt tycka är vettigt…..med knåddar o allt.  Han bor inte ens i USA utan har valt att leva skyddat…(eeeh rätta mig om jag har fel) i Frankrike!. Hans roll i "Pirates of the Caribbean" är helt sjukt grym!! WOW säger jag bara…. galet bra. Jag som inte ens brukar gilla såna filmer var helt såld efteråt. Såå cool snubbe detta.
JOHNNY DEPP

Så vare med det… sov gott… nu har min Milobebis precis somnat för natten, då gör jag oxå det! Puss

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

För 5 år sen….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x