Förkylning på G…WTF!!!

SNART BÖRJAR JAG NOG ATT TRÖSTÄTA…..

Buhuuu…. nu håller man visst på att bli förkyld oxå! Va i helsefyyyr….

Den här 40 årsfesten verkar liksom inte vara meningen.

Kolla in detta missflyt:

* Inte hunnit få mina gladiator-platådojjer
* Mamma o pappa skulle vart barnvakt, båda trodde Vasaloppet (öppet spår) som pappa ska åka va nästa helg, men det är nu i helgen. Pappa har inte kolhydratladdat eller nånting :(….än mindre kan de vara barnvakt! Svärisarna börjar dock bli krya från sin förkylning så de kan nog.
* Jag börjar bli förkyld, huvudet känns tjockt, näsan lite täppt osv. Alla jefla tecken på förkyling på G. FUCK!!
* Jag är fet!
* Jag har inte hittat en endaste pinal att ha på mig!

Är det nån som försöker säga att vi inte ska gå på 40 årsfesten. Jag som sett fram emot det så i i helskotta….

Nu blir det till att kurera sig, åka grannstaden IGEN för att se om det finns nåt en tjockis kan ta på sig!? Hoppas hoppas…. annars så fåre bli vad som helst o så får jag hoppas att alla på 40 årsskivan är så packade så att de inte skulle se skillnad på kläder eller tält!

Mitt kureringskit för dagen, citronvatten i massor, honungsthé och echinagard:

För att inte tråka ut den här bloggen fullständigt så tänkte jag ge ett litet tips. Lite sent kanske men kanske nåt att tänka på till nästa jul. Jag har så svårt att plocka bort alla ljusgirlanger efter jul så i år gjorde jag så att jag sparde dom, fast på ett lite annorlunda sätt…. ni har sett det tidigare men ändå.

Ett sån glascylinder från IKEA o så voilá:

Japp, så kan man göra….

O så en bild på min bebis:

Håll tummar för mig snälla, bort med förkylningshelvetet och att nån trasa passar mig oxå!!

PUSS

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Pratande Milo!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x