Vi är förskylda här borta!

God kväll…sitter här i soffan o snörvlar! Den förbannade förskylningen kom o tog mig ändå, trots min BAUTA kurering. Husbandet har oxå fått kapitulera under en rinnande chuck och bomull i skallen så vi knappt hör varandra! O såhär mellan oss…. alla vet ju hur sjuka män blir!? Det är snäppet mer synd om honom hela tiden, men jag låter det vara så… det är lugnast för oss alla. Stackars husbandet…. stackars stackars dig, SÅ..då har vi daltat lite igen.

Min pojkar är här hos oss igen…..den ena som är kvällströttast i norra europa kvista upp till övervåningen pronto för att få lägga sig…. han kan knappt vänta till imorn då han återigen ska få lira counter strike!! Mellangrisen som han numera kallas ligger här bredvid mig i soffan o hade behov av att vara nära mamma eftersom det var så längesen. OKEJ sa mamma som är rätt svag för sånt… "Du behöver inte somna i din säng inatt…. vi bär dig till sängen sen."

Sådär…. nu sover han…. det gick undan! 🙂

Själv ska jag lägga mig skönt i soffan nu, ha en fin kväll!

Natti natti!

Puss

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Jag är alldeles rödgråten!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x