CLEANPERFUME….

Nu har 4 av 5 i familjen  fått kapitulera under förkylningen! Thedde igår o Milobebisen inatt!! 🙁 Natten har vart sådär måste jag säga. Milo har vaknat i ett sen 01.30 inatt… låg vaken och bara stoppa in nappen sådär en 637 gånger under 2 timmar. Sen tog husbandet över….

Hoppas nu att den här jävla förkylningen ger sig…. jag hör typ inget! Lock för båda öronen som är så jäkla obehagligt. Som tur är har jag lukt och smaksinne kvar… annars brukar ju det försvinna oxå! Alltid nåt! 🙂

Var precis in

Finns liksom parfym som luktar ren tvätt! O vet ni, jag som doftat på den kan verkligen säga att det ÄR så! Sen finns det härliga doftljus och såå mycket annat… gå in o kika vettja! Snacka om bra presenttips! Är tydligen riktigt hett detta bland kändisar i USA.

Usch… idag känner jag mig inte riktigt på humör! Undra varför…ingen mens på G eller nåt så man undrar ju…… Kanske är det här jäkla slaskvädret. Hjälper ju typ inte med sol då känns det som…. för solen gassar rakt in i mina superskitiga fönster!

Jag har fixat o donat hemma här men känner att jag inte riktigt får klart det….. så är det med en bebis i familjen, dom kräver ju ständig uppmärksamhet så när han sover sina små halvtimmar får man FLYGA runt i husete o fixa! Men det verkar ta ett tag…. snark! Aja…. jag har ju över ett år på mig! 🙂

Men allvarligt, kan inte ni känna att man blir frustrerad som fan över saker som inte blir klara? Jag irriterar mig som helvetet över att jag t ex inte får upp den hissgardinen jag köpte för 300 år sen!? Sen kan ju jag tycka att det är de sk husbandens uppgifter…. men ibland får dom helt enkelt inte tummen ur så då får man görat själv….. mitt tålamod tryter. Få se hur mycket Milobebis tikllåter idag och om jag kan återkomma med bilder senare….

PUSS på er!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Hemgjorda semlor…nyss var dom 3,

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x