Tidningar och choklad!!

Vissa har det bra och kunde nog inte komma lägligare än idag!

TACK

Ni minns dom här från i fredags va?

Men

Kan säga att den till vänster med hallonsmak till en början smakade vidrigt! Jag rös… av obehag! Men det sjuka var att jag fortsatte äta några bitar till….. helt plötsligt var det jättegott! Låter lite psyco detta men så var det…. Lindt till höger älskade jag ju redan från start! Det som är grejen är att jag nog måste börja med chokladen till vänster om jag ska tycka att den är god, för den till höger smakar på något sätt lite "ONYTTIGARE" om ni förstår vad jag menar!

Nu har jag fått tips om chokladen till vänster fast med pistage smak! Den ska vara galet god…. nu längtar jag till fredag så jag ska få handla den!

Puss

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Helgen i bilder!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x