Jävla ungjävlar……

…… GE FAN I ANDRAS GREJER FÖR HELVETE!!!

Igår kväll hade Thedde innebandyträning med pojkar -95, det är killar som är ett år äldre än han…..anledning att han får träna med dom är att han är duktig! JÄTTEKUL! Och jag är givetvis jättestolt!

Igår hade först vi träning och sedan hade pojkar -95 sin träning, alltså efter oss!

När klockan var halv 8 så ringde deras tränare och berättade att hans G-star jeans hade försvunnit. Dock så hade de tillslut hittat dom i duschen….. tömda på grejer. Inklusive hans mobil…….. för FUCKING ANDRA GÅNGEN!!! Senast var i skolan för 9 månader sen…… 🙁

Jag tror inte att någon i pojkar -95 tagit den…. inte heller våra grabbar som känner till Theddes grejer. Däremot så hänger det löst jävla folk i våra lokaler ibland. Jävla pack måste det vara eftersom dom tar någons grejer…. jag har verkligen NOLL förståelse för sånt!!!

Jag säger bara det, kommer mina ungar hem med en mobil jag inte känner igen nångång så ska jag personligen se till att mobilen lämnas till ägaren och sedan ser jag personligen till att vi tillsammans åker och ber hela familjen om ursäkt! Undrar inte andra föräldrar när deras barn dyker upp med en mobil de aldrig tidigare sett?? Allvarligt???

Det här gör mig så in i helvete förbannad….. skulle jag få tag i ungjävlen som snott den så lovar jag att jag skulle skälla ut han så håret låg bakåt som ett streck…. han skulle bli så jävla rädd så han pissa i brallan….. o sen skulle han gå hem till sina mamma o gråta alldeles snorig i fejjan!

SHIT alltså…..

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

DAGENS OUTFIT….MILO

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x