SHOW MUST GO OOON!!

Inatt vaknade jag sömndrucken på soffan kl. 01.49….. Milo och husbandet hade gått o lagt sig och lät mamma ligga o slagga helt utslagen på soffan. 4 timmar i sträck…. vad säger ni om det?? Vilket LYX!!! Det första jag gjorde var att kolla vimmelmammans blogg, inget svar egentligen som sa nåt! Dom vet fortfarande inte så det blir en opertaion för hennes del! Fortsätter att hålla tummar…

Ni vet det där med att jag skrev på hemsidan om Theddes mobil. Såklart vill ju folk tala om hur jäkla puckad man är som lämnar sina saker i ett omklädningsrum….. MEN jag kan fortfarande inte fatta varför folk inte kan skilja på ditt o mitt! Att man bara kallt går o rotar i nåns ficka o snor nåns mobil…. vad är det för jävla IDIOTER???

Urklipp från gästboken:

Aja…för min egen skull känner jag att jag måste släppa det där nu! Polisanmälan och mer kan vi liksom inte göra, kan ju inte ta bilen o åka runt o leta efter en silverfärgad W880i. Kanske stoppa några suspekta ungdomar på stan o muddra dom! Kanske t.o.m klappa till dom lite på käften bara för skrämma upp dom.

Risken är väl att det då blir en polishistoria av det hela…. och då inte till min fördel…..

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Mina tummar hålls för VIMMELMAMMAN idag!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x