Så jääkla hemska föräldrar!!!

Gomorron och välkommen härliga måndag och ny vecka! Hurtigt va? 🙂

Måste ta upp en sak som irriterade mig så fruktansvärt mycket i helgen. Jag kände att jag var på väg att bli galen, galen av ilska över vissa föräldrar som skulle behövt få en riktigt jäkla fet smäll på käften!

Vi var ju o tittade på Thedde när han spelade innebandymatch med pojkar -95 i helgen, 1 år äldre är dessa killar alltså! Det handlar alltså om pojkar som fyller eller fyllt 14 i år!

Det sitter en tjock gubbe bakom mig, med fula glasögon….. och bredvid honom sitter en kärring med en ful permanent som förstört hennes hår för säkerligen 43:e gången i hennes liv. Hon har säkert hållt fast vid den där frisyren i alla år…. o verkligen trott att hon ser bra ut med den! Tänk vad elaka o hemska människor blir fula i ens ögon….?! Det sitter fler människor bland dessa som oxå är föräldrar till motståndarlaget.

Matchen löper på, laget vi möter har vunnit varenda match under seriens gång. Våra killar har ett bra tryck, farligheterna raddas upp. Det går bättre och bättre för vårt lag, vi börjar stundtals hålla i matchen…. jag riktigt känner hur irritationen hos tjockgubben och permanentkärringen börjar växa.

Det kommer syrligare och syrligare kommentarer…..det börjar med de vanliga:

" Vafan, hur kan det komma sig att domaren bara dömer åt ett håll?"

" Hur kan det bli frislag för dom och inte för oss?"

Husbandet som är en jättetrevlig man…… är det i ALLA lägen. Jag som är hetast i stan går ju igång på alla cylindrar och skulle kunna ställa till en scen om nån triggar mig tillräckligt mycket. Det VET husbandet…..
När då tjockgubben ifrågasätter en utvisning vänder sig snällt husbandet om och förklarar för tjockgubben varför killen faktiskt blev utvisad. Jättetrevlig är han dessutom….. tjockgubben tystnar och känner nog för stunden att han är lite pinsam. Helt rätt taktik av husbandet!

Jag har ingen sån taktik, min taktik är att bli så in i helvets irriterad att jag tillslut dräper en kommentar och känner hur jag kokar inombords…..

Kommentarerna fortsätter:

"Ööööh" säger tjockgubben….. "ni får inte dribbla så snabbt grabbar, domar´n hänger inte med!" han tycker att han får till det helt underbart! Han är rånöjd med sin kommentar. De andra föräldrarna skrattar och tycker att tjockgubben minsann är en riktig klippa!

Det blir en incident framför målet på motståndarlagets planhalva. En av våra killar blir rejält tacklad så att han faller framstupa och slår i backen rätt rejält. Inte ens en italensk fotbollsspelare hade kunnat filma det…..

Permanentkärringen tuggar fragda "Fy faaan vad han speeeeeelar" nästan skriker hon.

I den stunden känner jag att jag vill slå permanentkärringen. Med typ en brädbit, rakt i hennes jäkla permanentade skalle!

Jag vänder mig om och tittar på henne med mina duktigt irriterade ögon och så säger jag:

"Men GE DIG!!!" eller nåt….. jag minns inte riktigt. Husbandet hyschar mig….. SSSCCCHHH säger han. Jag hatar när nån hyschar mig….. inkl husbandet. Men husbandet vet att det kan bli pajkastning.

Det jag känner i det här läget är att här sitter vi föräldrar och tittar på våra barn som lirar en match i innebandy! Pojkar 14 år…snart för en del av killarna. Min egen pojke är bara 12, fyller 13 om 15 dagar! Dom går i sjunde klass på högstadiet. Här ska vi föräldrar banka in lite vett i våra barns skallar…. well, åtminstone de närmaste 10 åren säger vi om de nu flyttar hemifrån vid 23 årsåldern. Vi vill få barn som har vettiga tankar, som är snälla mot sina medmänniskor, som håller på med en sport för att det ska va roligt, som ska behabdla sina medmänniskor med respekt!

Vad lär tjockgubben och permanentkärringen ut??

Lyssna inte på regler grabbar…. domarna sööög ju enligt dom!
Respektera inte medmänniskor….. fan grabben som föll på näsan bara spelar ju!
Tyck att innebandy är på liv o död….. inte nåt roligt som vi föräldrar kan sitta o le åt på läktaren. Le när våra barn gör mål och kanske skrika lite peppande ord när de inte gör det!

ALLVARLIGT!!! Fan….. kom igen nu!!! Vafan håller ni på med??? Förstör inte det här för våra barn nu!!!

Tydligen är detta rätt vanligt bland Uppsala lag…. att det ofta florerar föräldrar som är såhär på läktarna. Nu vet inte jag om det är nåt konstigt i vattnet som föder fram såna här föräldrar i Uppsala…jag skiter i orsaken men SNÄLLA!!! Sluta genast upp med det här hysteriska hemska beteendet! Det får mig att må illa…. jag vill kräkas! Jag skäms över föräldrasläktet om det ska vara såhär!!

PUNKT SLUT!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Idag fick man visst unna sig lite!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x