Snö…

Godmorgon världen…. vår värld är så in i skooogens snöig! På riktigt så känns det som snögudarna driver med oss…. på julafton fanns inte en jäkla tillstymmelse till snö…. nu kan det liknas Arjeplog! SNAAARK….. jajajaja, we get it! Vi fattar att det kan finnas snö i mellansverige oxå. Men nu börjar det likna ett skämt…. vafan händer med mina stackars tulpaner nu??

Igår fick jag ett ryck…. Jag kom hem på eftermiddagen och snön låg som ett tjockt vitt täcke. Jag skottade…. jag skottade så svetten lacka, jag skottade grannarnas gångar oxå. Mina 3 grannars gångar…. den är iofs gemensam och kommunen brukar stå för den skottningen. Men den brukar inte ske så på momangen direkt….. utan vi trampar ner det och tillslut kommer kommunen. Typ 3 dagar försent….. aja…..
Kände mig mäkta stolt över mig själv som kanske fick en stjärna på himlen för skottandet.

Dock så känns skottandet så där lite i onödan idag när flingor lika stora som dasslock dinglar ner….. aja, ironi är kul! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Full eller inte?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x