Kalas o allmän idioti!

Ja som sagt… vi firade ju pappa i helgen, eller rättare sagt i fredags. Det slog mig att min pappa herrejösses fyller 60 år om 2 år. Fylla jämnt är ju så fantastiskt kul…. eller va fram till man fyllde 20. När man sedan fyllde 30 så pågick en utav mina största kriser i livet. Jag sade upp mig från min chefsposition på en friskvårdsanläggning o hoppade på sminkskolan, jag gjorde slut på ett 10 årigt förhållande, jag slutade med innebandy som jag utövat i över 10 år. 3 jättegrejer inom loppet av några månader:

Maj = Sa jag upp mig
Juni = Separerade vi
Augusti = Skolan började

Om 4 år fyller jag 40 år. När jag smakar på siffran 40 så känns det en aningens bittert. Eller….. hur ska jag förklara? Kommer det en 40 årskris oxå och vad kommer den att innebära? Blir den värre än en 30 årskris? Å vad innebär det i så fall om nu 30 årskrisen var SAGGADONG stor!

Börjar man supa istället för att jobba?
Kastar man ut ytterligare en gubbe?
Kommer jag kanske rent av att BÖRJA idrotta igen?

Eller blir det fantastiskt att fylla 40 år? Är det som dom säger….. LIVET BÖRJAR VID 40?? Och exakt vad menas med det? Har livet fram till 40 varit kasst då? Eller blir livet bättre vid 40? Och exakt hur bra kan det bli?? Något jag läst är att vi kvinnor når vår sexuella pik vid 40 år….. blir vi skitbra på o ligga då? Eller njuter man mycket vid 40?? Eller blir man kanske rentav lite kåtare eller varför får vi en pik vid 40??

Frågetecknen hopar sig….. 😉

Hur som haver så fyller pappa 60 innan jag fyller 40…om det nu är nån tröst? 😉

Här är i alla fall lite bilder från firandet av min pappa!

Elliot, Syrran o pappa, givetvis Milo bredvid sig, var annars? 🙂

Jag myyyser på trevlig middag…..

Min älskade pappa med sina döttrar…fyy fasen vad vi skratta innan vi lyckades ta en bild överhuvudtaget!

Pappa o mamma…. love u!

O så hela familyn….

TREEEVLIGT SOM TUSAN VAR DET!!!

Igår eftermiddag var vi på väg i bilen till Åsa o Micke på lite söndagsfika, här tänkte jag dela med mig….. dela med mig av EXAKT huuuur knäpp min familj är stundtals!

Vi börjar försiktigt med lite småprat mellan mig o Milo…. sen ballar det ur!

….det ballar ur totalt såhär i schlagertider!!!

Japp, så var det med det!! Vi är förmodligen idiotförklarade by now! 🙂

HA EN BRA MÅNDAG…. återkommer med ytterligare häftig grej man kan köpa till sin bebis!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Jag som bara söndagssvamlar litegrand!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x