Jaa…vem ÄR den rätte för Rosing??

Tur att livet ibland kantas av konstiga missförstånd….som idag när jag skrev det här med mina vänner! Att det kändes som jag höll på att tappa dom. Allt reddes ut idag, det var inte alls som jag trodde. SKÖNT!! 

En annan sak?? Är det nån som tittat på Den rätte för Rosing och vad tycker ni om det? Jag kollade på webb TV:n här nyss o kan nästan känna att va fan är det för Joooon dom fått tag på?? Allvarligt…. ok att det är Linda det här men dessa snubbar är inte direkt några kap! SHIT!! 🙁

En som försover sig hela tiden, en är bögrädd, en kan knappt snacka svenska, en är tonåring och en har inge spritsinne!

Aja…det blir väl bra med det där….

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

IDIOT jävel…..

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x