*STOLT MORSA NU*

Titta vad jag fick för kommentar från NENNE!!

Å du förresten, fikade ju med din Thedde på Elias kalas häromdagen. Hann inte träffa honom så länge men herregud vilken underbar unge! Så väluppfostrad, artig och gullig. Å humor hade han, vi fick oss många goda skratt:-) Tror han är en riktigt bra kompis som verkligen uppskattar sina vänner för den dom är och som liksom visar att dom betyder något för honom. Är väl annars ganska vanligt att killar i den där åldern bara ska va coola och häftiga men han verkar verkligen kunna visa känslor. Märktes tillexempel då elias öppnade sina paket, Thedde blev lika glad han som Elias och kom med positiva kommentarer som" Skitsnyggt", "passar dig perfekt, du kommer bli en riktig brudmagnet", Haha! Klok kille för sin ålder och han gav verkligen ett jätte positivt intryck på så kort tid!Väluppfostrad gosse så sug åt dig och var stolt!
KRAAAAAAM

Jag är jätterörd……TACK, det är precis såhär jag vill att mina barn ska bli uppfattade. Då måste vi ju någonstans ha lyckats!! TACK tjejen, du gjorde min annars så fruktansvärt trötta dag!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Prenumerera på min blogg!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x