ZZzzzzzzZZZzzzzzzzz…..

Nja…vet inte om projekt MILO SOVA HELA NÄTTERNA började så bra. Jag har sovit typ en timme inatt, jag vet knappt vad jag heter just nu, så trött är jag. Jag orkar inte titta ordentligt, mitt huvud bultar  och jag känner mig sjuk i hela kroppen. Antar att tröttheten börjar ta ut sin rätt nu. Jag har ju inte sovit ordentligt på 3,5 månad nu, dessutom var ju de 3 sista månaderna av graviditeten rätt sömnlös oxå.

Milo sov väl ungefär som han brukar inatt, knorvar….bökar….. äter…… Kruxet med pojken är nog att han sover ändå om ni förstår vad jag menar. Han är inte medveten om ätandet, knorvandet och bökandet. Men hans EXTREMT lättväckta mamma är det. Jag vaknar av att han andas annorlunda, jag vaknar av om han suger på tutten lite extramycket. Jag vaknar om han vänder sitt huvud….. ja ni hajjar. När jag väl får honom lugn, tyst och djupt sovande är det min tur att somna. O det mina damer o herrar är inte det lättaste när man vet att det snart är dax att börja om hela proceduren.

Aja….. så är det, jag hoppas att det snart vänder som min kompis Åsa alltid säger 😉

Sover Dolly Parton på rygg?

Bajsar björnarna i skogen?

Har påven rolig hatt?

Har Therese Alshammar häst tänder?

Är Oprah rik?

Hade Ingvar Kamprad en bra affärsidé?

Är Ninis trött?

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Blåbärsfejjan!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x