Fredag…do i need to say more??

FREDAG SMAKAR GOTT!!

Snart kanske man är här???

 Eller kanske inte…. usch!

Idag händer väl inte så mycket, lunch på stan med husbandet. Det är ju fredag…. och dessutom så har vi fått barnbidrag idag mina vänner. Hääärligt…. o när man varit så duktig som jag varit och fött tre barn så får man ju faktiskt några tusenlappar! 🙂 Så idag blir det nog lite nytt till grabbarna…. alla tre behöver nya kläder så dom där tusenlapparna försvinner nog lika snabbt!

Hörrni, let´s dance börjar närma sig sitt slut. Vad gör man nu på fredagkvällarna?? HALLÅÅÅÅ värsta fredagsnöjet borta! Huuu…ja jag vet, bonniga som vi är. Men jag o husbandet har gått o blivit såna där svennebanan folk.

Vem tycker ni ska vinna????

MAGNUS "BERGET" SAMUELSSON håller faktiskt jag på. Jag föll pladask när hans fru grät floder över att Magnus äntligen lärt sig bugga!! Hahaha…. hur gulligt o bonnigt var inte det???

HEJJA MANGE!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Godmorgon världen! Ja,inatt har in

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x