Åldersnoja…. eller inte?!

Ibland när jag t ex är o fikar med mina vänner så sneglar jag (ibland glor) på alla vackra smala unga tjejer. Jag kan nästan höra mig själv sucka…. sucka en sån där suck som man bara får ur sig när man liksom tänker "Vad vore väl en bal på slottet?"

Häromdagen var jag o husbandet o käka lunch, jag hade sminkat mig i en grön nyans. När jag går fram till kassa och ska betala det jag beställt så utbrister kassatjejen "Men oj vad du var fint sminkad idag!" Cafetjejen är, skulle jag tro, ca 20-22 år. Smal, söt, piggelin och allmänt ung och fräsch.

Inga konstigheter med det kan tyckas, ni tycker säkert att jag borde bli glad och tacksam.

Men….. istället får jag det till:

"Oj shit vad raggarmormor fått till det idag då…. härligt att du försöker?"

Hajar ni?

Så är det att bli äldre….. så är det att märka att man börjar närma sig 40 liksom. Höhöhö… säger de flesta, man är så ung som man gör sig. Det stämmer nog ganska bra. För ärligt talat, jag känner mig verkligen inte som att jag om 4 år ska fylla 40. Nej det gör jag inte. Men när unga cafébruttor säger att jag sminkat mig fint så kan jag få en sån läbbig känsla.

Att jag är gammal, du är ung…….

Det e inte så kul, men nånstans så skulle jag inte vilja byta med henne. NEJ, för så osäker och av banan som man var då skulle jag inte vilja vara igen….
NOPE!!

Några exempel:

* Vad visste man egentligen om livet??? Jämförelsevis med vad man vet nu…..
* Sex med killar var i stort sett för att behaga dom, mitt sex (om man nu kan kalla det så) var inte så viktigt. Idag har man sex på helt andra grunder….. t ex för att njuta själv.
* Jag kastades in i en finanskris efter gymnasiet…. fattade inte ens vad finanskris var då. Fick hoppa på massa konstiga påhittade tjänster som arbetsförmedlingen fixat. Idag har man fått ihop nåt så fint som arbetslivserfarenhet.
* Jag bar ständigt på en gnagande oro i 20 årsåldern, varför vet jag inte…kan tro att det var nån slags "Att duga" stress. Idag skiter man i vilket, idag duger man till dom som man vill duga åt, resten skiter man i.
* Man ville vara kompis med alla…..ett riktigt slitigt jobb kan jag intyga…… samma sak där. Idag är man vän med dom man vill vara vän med.

Där har vi några punkter.

Dock så ska jag inte sticka under stol med att tänk er…..

DEN HÄR LIVSERFARENHETEN OCH EN 20 ÅRINGS KROPP….. ajajajajajajajjjjj….farligt farligt! 🙂

Undra om Madonna nånsin drabbats av åldersnoja???

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nageltävling!!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x