Söndag o snart kväll,idag har vi b

MMS

Söndag o snart kväll,idag har vi bara varit hemma och tagit det lugnt. Jag har varit helt overkligt trött idag…vädret är grått,klockan framflyttad så man är totalt av banan. Såå…idag äter vi både vanligt godis,kycklinggratäng,cola light,mörk choklad osv. Idag får man….bara för att det är lite trist idag! Här har vi de nya smakerna för min o husbandets upptäcktsfärd i mörk chokladdjungeln. Den till vänster var väldigt god med små flingsalt bitar i…den till höger har jag ätit förr,stark o kryddig minns jag att den va. Ha en mysig söndagkväll,själv ska jag gå en rajd o tända ljus här hemma…

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Bland det absolut vackraste och hj

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x