Krångel suuuger…..

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!

Idag fick man sig en härlig liten överraskning kan jag säga. SNARK X 300 ungefär……..

Jo, ni vet det dära försäkringskassan! Javisst…..

Jo…. jag måste antingen va totalt jävle dum i hela huvet eller så har man gjort det lite krångligt. Man måste ju typ hålla på o anmäla in lite då o då att man vill fortsätta att ha föräldrapenning…. gör man inte det så får man ingen föräldrapenning. Så var det med det…..

Så jag har fått typ 3500 kr i ersättning. Javisst…. vad räcker det till???…….när man har hus, 3 ungar, bil och katt! INTE ETT JÄÄÄVLA DUGG kan jag säga….

Gick in o anmälde att jag självklart ville fortsätta ha ersättning efter februari oxå….. varför kom ingen förvarning. Typ ett litet mejl med ett klämkäckt: "Nu var det dax att förnya dagarna….." eller vafan som helst!!

Jahapp…nu fick jag sådär ont i magen som bara jag kan få när det kommer till pengar o inte räcka osv. FY  JÄKLA FAN oxå…..

Imorn blire till o ringa o säga att jag svimmar om inte jag får mer betalt….. eller nåt sånt! Nån som har ett bra tips…..

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Ute på morgonpromenad eller vad ma

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x