Ögonfransförlänging!!

Ja, detta med fransförlängning…..fick förfrågan på lite mer info.

…man använder sig av fransar med 4 st i samma eller singelfransar. Dessa går att få i 3 olika längder tror jag. Jag har valt att förlänga mest utåt på fransraden, sedan har hon liksom kortat av dom ju längre in man kommer på ögat. Dessa sitter med ett lim på mina egna fransar. Man måste vara lite försiktig när man tvättar av sig smink o så. Det som är bra är att man inte behöver så mycket mascara eftersom fransarna gör att allt ser lite svartare ut. Så nuförtiden ser man riktigt fräsch ut på morgonen när man vaknar! Haha…. NOT! Närå, men lite piggare måste jag nog säga att man se ut.

Här kommer lite bilder….

STÄNGDA ÖGON

ÖPPNA ÖGON

Fniss…. svepande fransar va? hihi…..

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Utemöbeldax!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x