Förebild på vårt förråd!

Godmorgon alla fina såhär mitt i påsk!Hoppas ni ätit och druckit gott och fått njuta av vädret…..

Igår röjde vi ur vårt förråd på junk! Samlade en hel kärra som ska kastas idag, vi ska göra om vårt förråd till ett litet rum till Milobebisen. Vi har ett rum till honom redan men eftersom mellanbror Elliot inte vill flytta upp till sitt gamla rum (som jag dessutom gjort om till ett syrum)  så känner vi att istället för att ha ett rum som står o samlar skrot kan vi väl inreda det istället!! Så nu surfar jag runt o letar lite idéer…..

En förebild!

Lägg märke till den gröna fina dörren…. 🙂

Javisst, här har vi lite att bita i minsann! Finns lite grejer kvar men hälften ska till Loppis och den stora byrån ska målas vit. PROJEKT PROJEKT PROJEKT…. men är det inte så till våren??? Då jäklar drar man igång så det bara dånar om det..

Nej, nu måste jag nog börja förbereda mig för min dagliga promenad. Har ätit lite lite lite godis så nu jäklar ska det promeneras av direkt! 🙂

Mys vidare ni, det ska jag göra…..

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Magsjukan har kommit o tagit min l

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x