Magsjukan från helvetet kom o tog

MMS

Magsjukan från helvetet kom o tog mig oxå! Jag har ALDRIG varit såhär magsjuk i hela mitt 36 åriga liv. Eftersom detta är en öppen blogg så kan jag meddela att den här magsjukan fick mig att formligen skita på mig…varje kvart på toa sen jag kom hem inatt. Därav den snygga sminkningen….jag kommer fortfarande knappt upp ur sängen. Har feber o har endast druckit lite vatten o avslagen cola. Det värker i hela min kropp…. Pågått i 12 timmar nu. Jag e slut som artist…i alla fall idag. Fy farao…missar påskmaten hos mamma idag,husbandet milo o Elliot åker ut en sväng. O jag….jag får väl ligga här o gråta för mig själv. Inte lite synd om mig…

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nu kör vi!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x