Finnpappor!

Men WOW vad kul att så många ville vara med o tävla om lite smink!!! Vilken tur att jag har litegrand kvar så jag kan göra sån här tävling nån gång till!!

Jaha, hur har vi det här hemma då? Jovars, efter jobbet igår så kräktes även husbandet rakt ut så nu känns det sådär "YES…… fan va gött allting är" här hemma! SNARK! Han klampade upp på övervåningen i 180 o så hörde man ett sånt där häääärligt "HUUUUUÖÖÖÖÖHHHHH" vrål. Dessutom tror jag att Milobebisen håller på att bli lite förkyld oxå, han var hopplös inatt och så känner jag riktigt inte igen honom just nu, antingen är det förberedelse för dessa gaddar eller så kanske han inte heller kommer undan när det gäller alla sjukdomar som härjar i vårt hem. Stackars min bebis. Ska det verkligen vara så att ALLTING kommer samtidigt? Det är väl inte så schysst?

Själv så är jag inte riktigt bra än, magen gör revolt så fort jag äter och ser till att tömma sig fort fort. Tydligen så ska denna magsjukan vara av den sega sorten. Hörde oxå att pappa insjuknade igår på jobbet och ÅKTE HEM!!! Och ni som inte vet hur finngubbar fungerar så kommer här en liten förklaring.

1) Finngubbar åker inte hem från jobbet i första taget. Okej, om en hand eller en arm trillar av kanske.
2) Finngubbar besöker ogärna doktorn. Kanske om en benpipa sticker ut lite besvärande från låret. 
3) Finngubbar blir aldrig sjuka. Huvudet hettar i 40 grader, snoken rinner, rösten är borta och dessutom så frossar, skakar alla lemmar….men man åker fan inte hem från jobbet eller ens erkänner att man skulle vara något som förkyld.

Så hörrni, min pappa måste ha vart risig som fan igår. 😉

Nehej… nu ska jag försöka äta nåt litet igen. Få se om magen tillåter nånting att stanna idag.

En liten bild på bland det vackraste som finns ska ni få, nån som inte håller med? 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vinn smink! TÄVLING!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x