Spelar ni på någonting??

Det gick väl sådär för VIMMELMAMMAN, det VAR tyvärr metastaser de dom hittade i hennes lever. Men som hennes läkare "Bengan" sa så kan det vara så att hon är botad nu iom att de opererat bort den biten av levern som var attackerad av dessa metastaser. Vi HOPPAS OCH BER för det! Jag tänker väldigt mycket på henne. Tänk vad konstigt, jag känner henne inte ens, det är bloggens värld det!

Jahapp, det är fredag och den här veckan har väl varit skummast i stan. Sjukdom efter sjukdom har avlösts, husbandet har jobbat 1 dag denna veckan. SÅDÄR bra för ekonomin men sjukdomar lyssnar inte på ekonomi.

Jag och husbandet har börjat fundera på att börja tippa. Vad tror ni om det? Jag känner att man ju fasen inte kan sitta och drömma om miljonerna och tro att det kommer en kappsäck med miljoner och knackar på dörren. NEJ, det gör det inte även om det skulle sitta fetfint. "Knack-knack"…. o så fladdrar det in tusenlappar. Skulle inte tro det.

Frågan är nudå? Var bör man lägga sina pengar på? Vad ska man satsa på? Vi snackar ju inte mycket pengar här nu utan typ en symbolisk summa, bara man är med ju. Så man är med i matchen. Är det lotto, hästar, keno eller  vad man ska satsa på?

Spelar ni på någonting?

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tummarna är blå för VIMMELMAMMAN!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x