Tips på MORS DAG present!

Vilket härligt väder det är hörrni, jag bara MÅSTE ut o njuta av det en liten stund idag. Herregud, jag kom på att jag inte varit utanför dörren sen i måndags, förutom en snabbhandling igår kväll. Det är liksom hemma innanför dessa väggar i 4 långa dagar. Så idag ska jag ge mig ut på stan och ta en fika, en enkel latte blir det. Mitt nya "vill ha"! Här i stan finns inget som hetter Latte Macchiato förstår ni, utan här får man säga enkel Latte.

Jo, jag kom ju på en sak. Den 14:e maj är det morsdag god damn it!!!! Jihoooo… det är då vi morsor får lite presenter! Hääärligt va? Jag har önskat mig ringar från Älskade Barn, det är sååå fint! Sen vill jag ju fylla på min tatuering med barnens namn med MILO såklart! Jag har ju Thedde och Elliot där redan men nu känns den så ofullständig på nåt sätt. Först hade jag tänkt att säta MILO:s namn nån annanstans men det kändes helt muppigt, snacka om och inte vara med i gänget då. 

Kolla så fint!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Milobebis o tänderna….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x