GRAND MASSIVE


Från inspelningen….

Känner att jag måste berätta lite om vad som händer runt mitt husband just nu.

Det här med hans nya band då. Det gamla bandet la ner, totalt. Mycket pga av bandmedlemmarna en efter en tappade motivationen. Spiken i kistan kom nog när husbandet skulle bli pappa, han kände att det inte längre fanns någon tid och lust till att satsa på ett band och med allt vad det innebar. CAVUS gick i graven i somras.

Efter en tid blev husbandet kontaktat av ett tyskt band som hört talas om honom och hans sång. Sedan har ju husbandet en äldre bror som oxå spelar i band och redan är lite "känd" i Tyskland, de kände till honom. De hade 5 låtar klara och ville ha text och sång till, kunde husbandet fixa det??? Mitt i allt med kommande bebis och allt. Ner damp 5 tomma melodilåtar. Han blev klar precis innan Milobebis föddes, skickade över låtarna och bandet blev eld och lågor. Jochen som är gitarrist i bandet skickade över kärleks- och helgonförklaringar till husbandet 😉 Den där Jochen verkar vara galet härlig som människa!

Nu har bandet fått förfrågningar från både TV och radio om spelningar. Jochen, som oxå äger ett skivbolag, har grymt med kontakter. Häromdagen fick husbandet då ett mejl där Jochen erbjöd oss, hela familjen alltså, flygbiljetter, boende….RUBBET bekostat av honom bara vi kom ner till Tyskland så att detta kunde bli verklighet.

I höst är det tänkt att vi ska åka ner! Det här är så spännande. Va? Jochen har oxå familj, de fick en liten flicka på min födelesedag som heter MILA. E inte det lite festligt??

Så, så ligger det till. Jättespännande är det. Blir det inget större så är det ju ändå rätt häftigt o ha spelat i TV och radio i Tyskland. O tänk OM, OM, OM det blir något större av det hela. Då får ni följa mig i bloggen när vi är på turné, eller inte. Jag kanske sitter här bitter med hängpattar och papiljotter i skallen när husbandet är på turné o steker unga snygga groupies! 🙂 HJÄLP!!

Vill ni kolla lite på bandet så kan ni se dom när ni klickar här!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

SUPERGOTT KYCKLINGRECEPT!!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x