Milobebis rekord!

Hörrni…. MILOBEBIS slog rekord inatt!!!

Trumvirveeeeeellllll….tamdadaaaaa!

Han somnade kl 20.00 igår kväll, vaknade 00.30 och åt 190 ml välling. Somnade om direkt och vaknade kl 05.00 i morse!! JIHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO….HAN VAKNADE BARA 1 GÅNG INATT!!

Jag är i en liten chock fortfarande, när jag vaknade av mig själv kl halv 5 så såg jag att det började ljusna ute. WHAT?? Hörde att han andades därborta i sin säng. Jag kunde ju inte somna om efter det här utan låg med ett fånigt flin på mina läppar och förundrades över att ha vaknat av mig själv, att min bebis äntligen sovit ordentligt en natt. Herregud vilken känsla!

Nu somnade han igen kl 7 och sover fortfarande, jag skulle kunna somna om med honom kanske men man vet aldrig hur lång den här luren blir. Sen blir jag så konstig när jag somnar om, när jag vaknar känner jag mig nästan sådär bakis och illamående. Det orkar jag inte med idag. Jag får va lite trött eftersom jag vaknat halv 5, SKITSAMMA!!!

MIN BEBIS HAR BARA VAKNAT 1 GÅNG INATT!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Dopperi doppera….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x