Hur hemska kan vuxna vara???

Satt och prata med Thedde o Elliot nu vid frukosten. Elliot säljer MAJ blommor, och som han har längtat efter att få börja göra det. Han har ju gått o trånat när storebrorsan sålt genom åren. Igår äntligen kom han farande med sin snorgröna väska fylld till bredden med dessa rödrosa majblommor.

Man kan ju tycka vad man vill om det här med att ha en massa ungar fladdrandes överallt helt ivriga att få sälja. Det som dock gör mig så jäkla bestört är hur hemska en del vuxna människor kan vara mot dessa barn.

Elliot berättade i morse. Igår hade han frågat en äldre dam om hon ville köpa majblommor!

"Jag håller inte på o köper sånt där skit" svarade den gamla damen. Men KOM IGEN nu för fan?! Kan man svara nej tack på ett trevligare sätt eller??

Elliot hade plingat på hos en äldre dam. Dock så missade han den minimala skylten där det står att de inte vill ha någon försäljning vid dörren. Vet inte ens om Elliot vet att såna skyltar existerar?! Det tror jag inte.

"Ser du inte vad det står på min dörr för fan" svarade damen.

Allvarligt!! Vad är det för jävla människor?! Jag hajjar om man lackar ur på försäljare, men det är ju för fan barn. Igår var det säkert 5 ungar som frågade mig, jag svarade samma sak varje gång.

"Jag tror att min lilla pojke skulle bli ledsen om jag köpte av dig eftersom han oxå säljer."

Eller varför inte bara svara "Nej tack!"

Thedde kunde dessutom berätta om liknande händelser från när han sålde!

Nej, uppsnäppning för helvete. Önskar jag hade stått bakom dörren och hört den här damen. Då hade jag fan slitit upp dörren o skällt ut skatan! Hur kan man vara så mot barn? Visst att det kan va drygt med 100 plingande påsk-kärringar, 200 plingande majblommeförsäljare! Men, vänd på det… det är vår i luften. Och med det kommer påskkärringar och majblommeförsäljare!

Vad är dessa människors jävla problem?! Elaka jävlar, USCH vad förbannad jag blir!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

TÄVLINGEN AVGJORD!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x