ROBINSON 2009

FAN vad jag gillar program som tänder mig. Då menar jag tänder mig att reagera på något sätt, t ex att bli förbannad!

Jag har precis kollat reprisen av Robinson, det är ett program som tänder mig jättemycket. Jag går igång på alla 16. Alla dessa pakter och skitsnack gör att jag skulle kunna hoppa in i TV:n o fläta till den där jävla Chistan som rullar på R:en, rakt på käften utan o ens blinka. Jag blir så irriterad på honom! Men det är ju just sånt här som gör att man blir kittlad att fortsätta titta.

Stackars finn-Jarmo då, jag sympatiserar säkert med honom för att han är finne. Men i alla fall, han är ensam och pakt-Christian som liksom hugger på honom ständigt.

Men idag, då fick jag garva mitt MOHAHAHAHAHAHAAAAA garv när finn Jarmo hade en liten statyett som gjorde honom immun vid utröstningen. Jag var så FETNÖJD här, och en i grabbpakten fick lämna Robinson. Sen fick konstiga Billing oxå åka hem…nån mer än jag som reagerade på att han kissade typ längst i universum? Inte långt utan lång tid, MY GOD. Snacka om partyblåsa!

Hmm, har inte riktigt bestämt mig för vem jag vill ska vinna?

Har du?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..