VAKT?

Det var nån som blev lite nyfiken på vad det var jag blev så förbannad på?!

Jo, vi var ju ute o käkade på ett stället här i hålan. O`Learys för att vara exakt. För det första så tyckte jag att själva stället totalt förfallit. Uteserveringen ser ut som ett jäkla raggarhak men noll känsla. Stället vimlar av mer eller mindre alkoholiserade människor som gapar skriker o skränar om vartannat. Just den här kvällen var det nåt fotbollslag som hade avslutning. Säga vad man vill om killar och dessa avslutningar, det brukar ju oftast inte vara nån direkt spotta i glaset ferre. Tvärtom så kan de vara såpass att nån är närmare medvetslöshet än fylla.

En kille hade tagit på sig cykelbyxor, en ful träningsoverallsjacka och en keps till det. Han tyckte säkert att han var jätterolig i sin outfit, det kanske jag oxå hade tyckt om jag hade varit 18. Han blev påhejad av sina polare att gång på gång visa ärslet för alla oss som satt där, han hade stora röda märken på sitt ärsel. Enligt den ena påhejande kompisen så hade han minsann fått smisk. "Höhhöööhhöööö"….skrattade kompisen. Han var nästan svettig av skratt.

Inga konstigheter egentligen mer än att det här var ett skränande gäng som kanske gjorde kvällen med mat på det här stället än mindre rolig.

Skitsamma, höjden kom när den såkallade dörrvakten tog en utav dessa killar, för fylla. Eftersom vi satt ute så fattade vi aldrig vad som hänt därinne, men ut kom killen och plötsligt böjde vakten honom över trappräcket och satte handfängsel på honom. Eftersom jag är gift med en fd väktare så vet jag att man inte får sätta handfängsel på någon som är lugn och inte gör något motstånd. Men det gjorde den här idioten till vakt. Dom var 2 vakter som stod nära den här killen, den ena ringde och anteckande och den andra hade säkert stånd när han fick stå o hålla i den här killen med handfängsel och visa oss alla som satt på uteserveringen vilken karl han var. Vilken jäkla makt han besatt!

Till saken hör att den här killen vakterna tog satt tidigare vid ett bord bredvid oss, han var lugn, lite salongis och satt och pratade med några vänner till oss. En trevlig vanlig snubbe helt enkelt. Nu stod han där i handfängsel och ingen fattade nånting. Plötsligt stack killen med handklovarna på sig, han sprang iväg. Ni må tro att vi satt med stora ögon där på uteserveringen. Vakterna stack efter likt gläfsande hundar, dessutom fyllde 2 andra vakter från ett annat ställe på. Så där sprang dom, 4 testosteronstinna vakter efter den här snubben. Eftersom killarna i vårt sällskap känner till ena vakten och vet att han gärna slår på sina offer lite extra hängde på för att kolla.

Fråga 1)
Om han nu var för full? Hur kunde han springa iväg med handklovar på ryggen och ändå komma sådär en 500 meter innan dom haffade honom??

Killen som blev haffad vägrade prata med vakterna utan ville att de skulle ringa polisen. Dom kom…sen släpptes den här killen.

Fråga 2)
Om han nu gjort nåt allvarligt för att behöva ha handfängsel borde väl polisen haffat honom?? Eller??

När vakterna kom tillbaka applåderade hela uteserveringen. Vakten förstod väl inte ironi utan såg ut att vara riktigt stolt tills en på uteserveringen inte kunde hålla käften. "Fan vad bra gjort o haffa den där jättefulla, farliga, bråkiga killen som ni gjorde! Han måste ha vart jättefull eftersom han klarade av att springa ifrån er med hadklovar på!" Då såg inte vakten längre så stolt ut.

Fråga 3)
Vilka är vissa av dessa dörrvakter? Bara loosers som inte kommit in på polishögskolan och bara MÅSTE MÅSTE få stå o kuka sig som en jävla idiot och tro att han är polis?

Senare attackerade den här idiotvakten en kille i vårt sällskap när han var in och skulle köpa en öl. Han pickade med en penna på hans axel likt en galen och ifrågasatte varför han lagt sig i när de haffat killen? Killen i vårt sällskap hade frågat vad den här snubben gjort och undrat hur han kunde bli tagen för fylla eftersom han precis sprungit ifrån dom?

Fråga 4)
Eeeh, kort stubin, galna ögon som nästintill ploppar ut, aggressioner och inte tåla kritik? Är det bra egenskaper att ha när man är vakt?

Nu vet jag att inte alla vakter är såhär. men den här killen är fan inte klok på en fläck! Han blir säkert kåt av att få göra såhär med folk. För nåt fel måste det vara. Hur ska man göra för att få stopp på såna här människor? Snart råkar säkert en hel oskyldig människa ut för nåt hemskt, även i vår lilla håla.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Lära gostolen o Milobebis!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x