Ellos hemklickat!

Värsta REAN på ellos. Det här är den prisklassen man kan röra sig i när man viktminskar. En oversize top, en vanlig vit top och ett par flarejeans för 300 pix!!! DET ÄR SANT!! Sen jäklar i min lilla låda, när jag viktminskat färdigt och är någorlunda nöjd…. då ska jag köpa kläder i alla prisklasser (ok, nu tog jag i från tårna, kanske inte alla prisklasser) och kläder som jag verkligen vill ha. HOOOLABALOOOOO vad jag längtar till dess!!!

Ja, säga vad man vill om dessa nätbutiker som ellos, men det är ofta jag hittar både kläder, skor och inredning från just ellos. Förut minns jag att det mest var kärringkläder. Uppsnäppning där ellos…. härligt! Sen finns det ju även lite märkeskläder och prylar från märken som PUMA, ADIDAS, CHAMPION, BJÖRN BORG, ESPRIT o massa fler.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Solen lyser mig ansiktet denna mor

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x