Skummaste katten EVER!

Ja, vi måste verkligen ha världens mest konstigaste katt. Idag på vår morgonpromenad beslutade sig katten för att hänga med HELA VÄGEN! Vi går ju en ganska bra bit som tar 45 minuter att gå. Strax efter att jag tog vårt morgonpromenads foto så hörde vi en katt som typ skrek.

Det var vår katt Toxy, då ville han inte gå längre utan ville vända, så då skrek han efter sin flock. Men hans flock ville inte lyssna utan fortsatte knata, det blev till slut så att vi fick locka med oss honom hela vägen. Han försökte flera gånger att vända och få med oss. Så fort vi närmade oss honom vände han om, upp med svasen och så lunkade han glatt tillbaka. Husbandet fick t.o.m bära honom en sväng för att få med honom för han ville absolut vända! Dessutom flåsade han som en hund, han verkar inte ha nån vidare kondis vår katt. Men han e ju en ointresserad kastrerad hankatt, så länge det inte finns sug efter bruttor så tappar dom ju liksom gajsten på nåt sätt.

Har ni vart med om det här? Jag tycker det är så himla konstigt, det är ju liksom ett hundbeteende han håller på med,. Vi mötte en hundägare på vägen som skrattade gott åt vår katt.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

AW

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x