Har du nån dröm?

Tänkte jag skulle visa er en utav mina lyckligaste ögonblick i livet.
(Detta går inte att jämföra med barnafödsel o sånt, dom är ju givetvis lyckligaste dagarna i mitt liv men ändå!)

Det här är dag nr. 1 på min möhippa. Då hade tjejerna ordnat så att jag fick gå upp o sjunga en låt med coverbandet duojag. Jag kan nog inte förklara känslan när de ropade upp mig på scenen. Jag kunde inte tro att det var sant. En utav mina hemliga drömmar hade alltid varit att nångång få stå på en scen o sjunga järnet.

Några dagar innan min möhippa fick jag en cd i brevlådan, jag skulle öva in en låt, "I love rock ´n roll" ni vet, med Joan Jett. Den har kopierats till förbannelse under många år. Britney Spears har gjort en cover på den bl a. 
I alla fall så var det den jag skulle riva av.

Jag blev så jäkla rädd samtidigt som jag blev så glad att jag trodde jag skulle svimma. När jag väl är på väg upp på scenen så tänker jag att är det nångång jag ska släppa loss i livet så är det nu. Å det gjorde jag. Jag röjde allt jag hade, när låter väl var klar så hängde den där tiaran långt bak i bakskallen på mig. Killarna i bandet tyckte jag gjorde ett bra jobb och att dom tyckte det var skitkul. Det tyckte jag var ett bra betyg!!

WOHOOO…. fy faaan så roligt det var! Hela min möhippa var helt fantastisk!!!

Har Du nån dröm du skulle vilja förverkliga???

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tröttmössor på morgonpromenad!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x