STÄDAT

Det finns få saker som är så tillfredsställande som när man har nystädat omkring sig. Det är nästintill orgasm på det tycker jag. Tänk er en fredageftermiddag, man kommer hem från affären. Man har storhandlat. Öppnar dörren så möts man av AJAX Orginal doft.

Man kikar snabbt in i rummet och ser att varje pinal ligger där det ska, man ser att golvet skiner, det infinner sig nästan ett lugn i huset av hur städat det är. När man tar av sig skorna så trampar man inte på ett gruskorn så man grinar illa utan var du än går så kan man gå obemärkt, nästan så man flyter fram, eller går i indianmockasiner.

Diskbänken är skinande, allt poslin är rent. Man har en tom diskmaskin att bara fylla på varefter. Man hoppar in i duschen. Badkaret skiner som en nyrakad flint. Man tvättar av sig all städsmuts och hoppar i sina skönaste mysisar!!

FYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN så najs!!!

Det jag har nu är en städad diskbänk! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tuttar & Gos

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x