Moffla helgen i bilder!

Helgen var det ja..

I fredags var vi ut och kikade på svärfar & svärmors loppis ute på landet. Dom delar den med svärmors syrra & man. Jättemysigt verkligen, syrran där är helt galen i pelargoner och har MASSOR. Det finns tydligen över 2000 olika sorter av pelargoner, visste ni det?? Sen har hon ett växthus som man kan sitta i, helt underbart mysigt. Vi satt där inne en bra stund.

I lördags bar det av på 9 årskalas. Det var lilla Jennifer som fyllde 9 år. Jennifer är lådsasbarn till Tonys lillebror Tobias. Hon fick ett tattookit av oss. SÅKLART 🙂 Vi, jag o husbandet, hade ju fuskardag och verkligen åt av precis allting som bjöds. Jag var så jäkla smällmätt efter kalaset och då var de nästa matfest. Kattis & Beine bjöd på grillat till melodifestivalen. URGOTT.

FAVORITBILD!!!!

Igår eftermiddag blev det lite fotboll först. Thedde hade match, dom vann med 4-3. Skönt för husfriden. Sen bjöd mamma & pappa på mat nere på hamncafét. Så den här helgen har bestått av MAT FIKA MAT FIKA MAT FIKA MAT. Det är väl en jäkla tur att vi promenerar som vi gör.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vem av Gynning eller Rosing är gravid???

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x