Sockervadd i skallen!

Mitt huvud känns som bomull och på toppen av det så har jag 10 000 tankar i det. Jag håller på med så mycket just nu. Hemsidan först av allt. Hemsidan där jag ska sälja mina tavlor är det tänkt. Den ska vara enkel och lätt att förstå. Inga krusiduller och tjafs utan raka rör. Jag får nya idéer hela tiden och så känns det som jag liksom inte hinner göra idéerna för att dom liksom sprutar ut just nu. Ja, tavlorna är det andra jag grunnar på just nu. Jag får idéer på nya ord och på hur jag ska marknadsföra dom oxå. Men hur ska man hinna genomföra allt undrar man?!

Det både sprutar ut idéer på nya ord till tavlorna och hur min hemsida ska se ut. Samtidigt så beställer jag visitkort och hör mig för med butiker angående försäljning av mina tavlor. En butik har nappat här i vår lilla håla. Framöver så kommer RUM1 att sälja dom. Butiken håller på att byta namn oxå så då var jag ju tvungen att mejla över lite namnförslag till den nya ägarinnan (hon efterlyste det). Som om jag inte hade nog själv, jag vet inte vilken slags fas jag befinner mig i just nu. Antagligen "ta tag i saker" fasen. O det är bra, för då jävlarimig händer det grejer. Det är oxå bra.

Mitt i allt detta så håller Milo på att få sina nedersta 2 små söta tänder. Han gnäller emellanåt, sen är han glad. Han äter dåligt, sen vräker han i sig. Han sover dåligt sen slaggar han PLENTY.

Allt är lite schizo just nu känner jag.

Men FAN vad bra jag jobbar när det är såhär. Å det är bäst att köra stenhårt när man har ångan uppe. Jag har lite PMS på gång så imorn kan det lika gärna va totalt åt helvete!

Jag tänkte att Du som min bloggläsare får lite förtur att kika på min hemsida, coolt va? Jihoooo, hahaha (ironi). Den är på väg att pekas om till eget domännamn så den kommer att heta annorlunda när det är klart. Kika vettja….

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

SMINKTÄVLING värde: 1300:-

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x